André Hazes: "Mijn moeder is verdwaald en ik hoop dat ze terugkomt"

André Hazes: "Mijn moeder is verdwaald en ik hoop dat ze terugkomt"

<em>André Hazes</em>: &quot;Mijn moeder is verdwaald en ik hoop dat ze terugkomt&quot; André Hazes vertelt in het programma Waar is de Mol dat de band tussen hem en zijn moeder, Rachel Hazes, niet meer zo goed is als een tijdje geleden: "Het was ok, maar het is later weer verslechterd." Veel verdrietEr is de afgelopen jaren in de media veel geschreven over het gebrek aan contact tussen André en zijn moeder Rachel en zus Roxeanne. Veel wil hij daar in de regel nooit over los laten maar tegen Johnny de Mol is hij toch ineens vrij openhartig: "Ik heb er veel verdriet van gehad. Het kwam ineens. In één keer spraken mijn moeder en zus niet meer tegen mijn vrouw. Omdat ik voor Monique koos werd er ook ineens niet meer tegen mij gesproken." Heel erg ziek ofzoToen ze enige jaren geleden weer contact hadden vroeg de zanger zijn moeder hoe dit toch heeft kunnen gebeuren. "Ze is er heilig van overtuigd dat het niet aan haar lag. Ze ziet dat niet." André praat nog altijd met veel liefde over Rachel: "Ik kan op haar niet boos zijn. Ze is gewoon ergens heel erg ziek ofzo. Ik heb veel respect voor haar. Maar ze is gewoon verdwaald en ik hoop dat ze weer terugkomt en gelukkig wordt." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook André Hazes geeft relatieproblemen toe: "Ik ben even weg thuis." Bekijk deze video » Sylvana Simons in opspraak: ze pleit voor dekolonisatie van wiskunde Bekijk deze video » René van der Gijp: "Eva Jinek gaat 1,2 of 1,4 miljoen euro per jaar verdienen" Bekijk deze video »
TV :
André Hazes: "Mijn moeder is verdwaald en ik hoop dat ze terugkomt"

André Hazes vertelt in het programma Waar is de Mol dat de band tussen hem en zijn moeder, Rachel Hazes, niet meer zo goed is als een tijdje geleden: "Het was ok, maar het is later weer verslechterd."

Veel verdriet
Er is de afgelopen jaren in de media veel geschreven over het gebrek aan contact tussen André en zijn moeder Rachel en zus Roxeanne. Veel wil hij daar in de regel nooit over los laten maar tegen Johnny de Mol is hij toch ineens vrij openhartig: "Ik heb er veel verdriet van gehad. Het kwam ineens. In één keer spraken mijn moeder en zus niet meer tegen mijn vrouw. Omdat ik voor Monique koos werd er ook ineens niet meer tegen mij gesproken."

Heel erg ziek ofzo
Toen ze enige jaren geleden weer contact hadden vroeg de zanger zijn moeder hoe dit toch heeft kunnen gebeuren. "Ze is er heilig van overtuigd dat het niet aan haar lag. Ze ziet dat niet." André praat nog altijd met veel liefde over Rachel: "Ik kan op haar niet boos zijn. Ze is gewoon ergens heel erg ziek ofzo. Ik heb veel respect voor haar. Maar ze is gewoon verdwaald en ik hoop dat ze weer terugkomt en gelukkig wordt." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op André Hazes: "Mijn moeder is verdwaald en ik hoop dat ze terugkomt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV