Angela de Jong over overstap Eva Jinek: "Geen garantie voor succes"

Angela de Jong over overstap Eva Jinek: "Geen garantie voor succes"

Angela de Jong over overstap <em>Eva Jinek</em>: &quot;Geen garantie voor succes&quot; Uiteraard heeft televisierecensent Angela de Jong net zoals de rest van Nederland een mening over de overstap van Eva Jinek naar RTL4: "RTL mag natuurlijk in zijn handjes knijpen, dat ze haar binnen hebben gehaald. Dit gaat de late avond een boost geven." VerrastDe Jong is toch wel verrast over de veelbesproken transfer, zo laat ze weten: "Het is ook niet zonder risico. Journalisten die overstappen van de NPO naar een commerciële zender zijn geen garantie voor succes. Denk aan Twan Huys en Rik van de Westelaken. Het toont wel aan dat Eva een ambitieuze dame is die graag bewijst dat het wel kan." Bekijk het fragment van het AD hierboven. Bekijk ook René van der Gijp: "Eva Jinek gaat 1,2 of 1,4 miljoen euro per jaar verdienen" Bekijk deze video » John van den Heuvel begrijpt keuze voor Marengo-strafzaak zonder pers en publiek Bekijk deze video »
TV :
Angela de Jong over overstap Eva Jinek: "Geen garantie voor succes"

Uiteraard heeft televisierecensent Angela de Jong net zoals de rest van Nederland een mening over de overstap van Eva Jinek naar RTL4: "RTL mag natuurlijk in zijn handjes knijpen, dat ze haar binnen hebben gehaald. Dit gaat de late avond een boost geven."

Verrast
De Jong is toch wel verrast over de veelbesproken transfer, zo laat ze weten: "Het is ook niet zonder risico. Journalisten die overstappen van de NPO naar een commerciële zender zijn geen garantie voor succes. Denk aan Twan Huys en Rik van de Westelaken. Het toont wel aan dat Eva een ambitieuze dame is die graag bewijst dat het wel kan." Bekijk het fragment van het AD hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong over overstap Eva Jinek: "Geen garantie voor succes" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV