René van der Gijp: "Eva Jinek gaat 1,2 of 1,4 miljoen euro per jaar verdienen"

René van der Gijp: "Eva Jinek gaat 1,2 of 1,4 miljoen euro per jaar verdienen"

René van der Gijp: "Eva Jinek gaat 1,2 of 1,4 miljoen euro per jaar verdienen" Uiteraard wordt hét medianieuws van vrijdag, de overstap van Eva Jinek naar RTL, ook even besproken door de mannen van Veronica Inside: "Ik hoorde dat ze er een megacontract uit heeft gesleept. 1,2 of 1,4 miljoen per jaar. Ik gun het haar van harte", aldus René van der Gijp. Derksen: "Wat een gelul"Matthijs van Nieuwkerk en Jeroen Pauw heeft Van der Gijp echter nog net iets hoger zitten maar hij kijkt alsnog ook met veel plezier naar Eva, zo vertelt hij. Johan Derksen reageert vervolgens op de bewoordingen van de publieke omroep, die stelden dat zij Jinek groot hebben gemaakt en balen dat ze weggaat: "Wat een gelul. Ze kan meer verdienen, kun je dat mens dat kwalijk nemen? Wij gaan toch ook niet bij de publieke omroep werken." Bekijk het fragment hierboven. Bekijk ook Angela de Jong over overstap Eva Jinek: "Geen garantie voor succes" Bekijk deze video » John van den Heuvel begrijpt keuze voor Marengo-strafzaak zonder pers en publiek Bekijk deze video » Bekijk hoe Ruud Hermans The Voice Senior wint Bekijk deze video »
TV :
René van der Gijp: "Eva Jinek gaat 1,2 of 1,4 miljoen euro per jaar verdienen"

Uiteraard wordt hét medianieuws van vrijdag, de overstap van Eva Jinek naar RTL, ook even besproken door de mannen van Veronica Inside: "Ik hoorde dat ze er een megacontract uit heeft gesleept. 1,2 of 1,4 miljoen per jaar. Ik gun het haar van harte", aldus René van der Gijp.

Derksen: "Wat een gelul"
Matthijs van Nieuwkerk en Jeroen Pauw heeft Van der Gijp echter nog net iets hoger zitten maar hij kijkt alsnog ook met veel plezier naar Eva, zo vertelt hij. Johan Derksen reageert vervolgens op de bewoordingen van de publieke omroep, die stelden dat zij Jinek groot hebben gemaakt en balen dat ze weggaat: "Wat een gelul. Ze kan meer verdienen, kun je dat mens dat kwalijk nemen? Wij gaan toch ook niet bij de publieke omroep werken." Bekijk het fragment hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp: "Eva Jinek gaat 1,2 of 1,4 miljoen euro per jaar verdienen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV