John van den Heuvel: "Terreur vraagt om keiharde maatregelen"

John van den Heuvel: "Terreur vraagt om keiharde maatregelen"

<em>John van den Heuvel</em>: &quot;Terreur vraagt om keiharde maatregelen&quot; De huidige terreur in de onderwereld die momenteel in Nederland gaande is, met als triest dieptepunt de moord op advocaat Derk Wiersum afgelopen week, wordt besproken bij Jinek. John van den Heuvel: "We hebben deze week de term narco-terreur genoemd, ik denk dat dat wel redelijk de lading dekt. Terreur vraagt om keiharde maatregelen, er wordt een oorlog gevoerd nu", aldus de misdaadjournalist. Bekijk het fragment hierboven. Bekijk ook René van der Gijp: "Eva Jinek gaat 1,2 of 1,4 miljoen euro per jaar verdienen" Bekijk deze video » Beheerder Dream or Donate: "Het is mijn verantwoordelijkheid" Bekijk deze video » John van den Heuvel begrijpt keuze voor Marengo-strafzaak zonder pers en publiek Bekijk deze video »
TV :
John van den Heuvel: "Terreur vraagt om keiharde maatregelen"

De huidige terreur in de onderwereld die momenteel in Nederland gaande is, met als triest dieptepunt de moord op advocaat Derk Wiersum afgelopen week, wordt besproken bij Jinek. John van den Heuvel: "We hebben deze week de term narco-terreur genoemd, ik denk dat dat wel redelijk de lading dekt. Terreur vraagt om keiharde maatregelen, er wordt een oorlog gevoerd nu", aldus de misdaadjournalist. Bekijk het fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op John van den Heuvel: "Terreur vraagt om keiharde maatregelen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV