Jan Boskamp schittert in nieuwe reclame. Wilfred Genee is enthousiast.

Jan Boskamp schittert in nieuwe reclame. Wilfred Genee is enthousiast.

<em>Jan Boskamp</em> schittert in nieuwe reclame. <em>Wilfred Genee</em> is enthousiast. Jan Boskamp was een tijd te zien in een reclame van Toto, waarin hij nu vervangen is door Sjaak Swart. We hoeven hem echter niet lang te missen want de goedlachse analyticus maakt nu zijn opwachting in een nieuwe commercial, naast John de Wolf. De mannen van Veronica Inside vinden het een succes. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook René van der Gijp: "Eva Jinek gaat 1,2 of 1,4 miljoen euro per jaar verdienen" Bekijk deze video » Johan Derksen staat achter zijn kritiek op spel Ajax Bekijk deze video » André Hazes: "Mijn moeder is verdwaald en ik hoop dat ze terugkomt" Bekijk deze video »
TV :
Jan Boskamp schittert in nieuwe reclame. Wilfred Genee is enthousiast.

Jan Boskamp was een tijd te zien in een reclame van Toto, waarin hij nu vervangen is door Sjaak Swart. We hoeven hem echter niet lang te missen want de goedlachse analyticus maakt nu zijn opwachting in een nieuwe commercial, naast John de Wolf. De mannen van Veronica Inside vinden het een succes. Bekijk de beelden hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jan Boskamp schittert in nieuwe reclame. Wilfred Genee is enthousiast. of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV