Opgepakte Area 51-vloggers Ties en Govert: "Het was niet heel slim"

Opgepakte Area 51-vloggers Ties en Govert: "Het was niet heel slim"

Opgepakte Area 51-vloggers Ties en Govert: "Het was niet heel slim" YouTubers Ties Granzier en Govert Sweep, die de afgelopen week volop in het nieuws waren nadat ze in Amerika werden opgepakt bij Area 51, praten over wat precies gebeurd is bij Beau: "Het was niet het meest slimme om te doen ", aldus Granzier. Hij geeft ook aan dat het beeld dat in de media geschetst is over wat precies gebeurd is niet helemaal klopt. Bekijk het fragment hierboven. Bekijk ook Beau krijgt jarige Fred van Leer stil en emotioneel met verrassing moeder en zus Bekijk deze video » Angela de Jong is keihard over talkshow Beau: "Het is elke avond geforceerd" Bekijk deze video »
TV :
Opgepakte Area 51-vloggers Ties en Govert: "Het was niet heel slim"

YouTubers Ties Granzier en Govert Sweep, die de afgelopen week volop in het nieuws waren nadat ze in Amerika werden opgepakt bij Area 51, praten over wat precies gebeurd is bij Beau: "Het was niet het meest slimme om te doen ", aldus Granzier. Hij geeft ook aan dat het beeld dat in de media geschetst is over wat precies gebeurd is niet helemaal klopt. Bekijk het fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opgepakte Area 51-vloggers Ties en Govert: "Het was niet heel slim" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV