John van den Heuvel begrijpt keuze voor Marengo-strafzaak zonder pers en publiek

John van den Heuvel begrijpt keuze voor Marengo-strafzaak zonder pers en publiek

John van den Heuvel begrijpt keuze voor Marengo-strafzaak zonder pers en publiek Komende week zal er geen pers en publiek aanwezig zijn bij de zogenaamde Marengo-strafzaak, zo werd vrijdag bekend. Reden is de huidige commotie rondom de moord op advocaat Derk Wiersum. Misdaadverslaggever John van den Heuvel praat erover bij Jinek: "Ik begrijp het wel en vind het een wijze beslissing van de rechtbank. Er zitten nu zoveel emoties op deze zaak dat het verstandig is om de partijen nu even in alle rust bij elkaar in de rechtszaal te hebben." Bekijk het fragment hierboven. Bekijk ook Eva Jinek stapt over naar RTL Bekijk deze video » Opgepakte Area 51-vloggers Ties en Govert: "Het was niet heel slim" Bekijk deze video » Bekijk hoe Ruud Hermans The Voice Senior wint Bekijk deze video »
TV :
John van den Heuvel begrijpt keuze voor Marengo-strafzaak zonder pers en publiek

Komende week zal er geen pers en publiek aanwezig zijn bij de zogenaamde Marengo-strafzaak, zo werd vrijdag bekend. Reden is de huidige commotie rondom de moord op advocaat Derk Wiersum. Misdaadverslaggever John van den Heuvel praat erover bij Jinek: "Ik begrijp het wel en vind het een wijze beslissing van de rechtbank. Er zitten nu zoveel emoties op deze zaak dat het verstandig is om de partijen nu even in alle rust bij elkaar in de rechtszaal te hebben." Bekijk het fragment hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op John van den Heuvel begrijpt keuze voor Marengo-strafzaak zonder pers en publiek of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV