Eva Jinek reageert op overstap: "Leuk om aan dit avontuur te beginnen"

Eva Jinek reageert op overstap: "Leuk om aan dit avontuur te beginnen"

<em>Eva Jinek</em> reageert op overstap: &quot;Leuk om aan dit avontuur te beginnen&quot; Eva Jinek wordt gedwongen over haar overstap naar RTL te spreken, nadat John van den Heuvel het onderwerp aanhaalt in haar talkshow: "RTL heeft het goed begrepen, om een goede vrouw aan de top te krijgen". AvontuurOok Loretta Schrijver is aanwezig in de studio en ook zij is enthousiast over de overstap: "Je gaat een fantastische tijd hebben. Het is een meesterlijke zet van directeur Peter van der Vorst." Jinek reageert vervolgens: "Ik vind het allemaal heel lief en ik ben blij om dat te horen. Ik vind het ook erg om weg te gaan, na vijftien jaar. Ik vind het ook heel leuk om aan dit avontuur te beginnen." Bekijk het fragment hierboven. Bekijk ook René van der Gijp: "Eva Jinek gaat 1,2 of 1,4 miljoen euro per jaar verdienen" Bekijk deze video » John van den Heuvel begrijpt keuze voor Marengo-strafzaak zonder pers en publiek Bekijk deze video » André Hazes: "Mijn moeder is verdwaald en ik hoop dat ze terugkomt" Bekijk deze video »
TV :
Eva Jinek reageert op overstap: "Leuk om aan dit avontuur te beginnen"

Eva Jinek wordt gedwongen over haar overstap naar RTL te spreken, nadat John van den Heuvel het onderwerp aanhaalt in haar talkshow: "RTL heeft het goed begrepen, om een goede vrouw aan de top te krijgen".

Avontuur
Ook Loretta Schrijver is aanwezig in de studio en ook zij is enthousiast over de overstap: "Je gaat een fantastische tijd hebben. Het is een meesterlijke zet van directeur Peter van der Vorst." Jinek reageert vervolgens: "Ik vind het allemaal heel lief en ik ben blij om dat te horen. Ik vind het ook erg om weg te gaan, na vijftien jaar. Ik vind het ook heel leuk om aan dit avontuur te beginnen." Bekijk het fragment hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eva Jinek reageert op overstap: "Leuk om aan dit avontuur te beginnen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV