Twee arrestaties bij de bestorming van Area 51

Twee arrestaties bij de bestorming van Area 51

Twee arrestaties bij de bestorming van <em>Area 51</em> Op het Facebookevenement dat was aangemaakt om Area 51 te bestormen hadden 2 miljoen mensen gezegd dat ze aanwezig zouden zijn. Van die 2 miljoen ze er uit eindelijk 200 mensen daadwerkelijk op komen dagen. Hoewel er geen aliens gevonden zijn, zijn er wel twee mensen gearresteerd. Bekijk hierboven de hele nabeschouwing van de bestorming van legerbasis Area 51 Vrijgelaten Govert Sweep: 'We hebben dingen meegemaakt in de gevangenis' Bekijk deze video » Opgepakte Area 51-vloggers Ties en Govert: "Het was niet heel slim" Bekijk deze video » Geplande bestorming van Area 51 verandert in een festival Bekijk deze video »
Nieuws :
Twee arrestaties bij de bestorming van Area 51

Op het Facebookevenement dat was aangemaakt om Area 51 te bestormen hadden 2 miljoen mensen gezegd dat ze aanwezig zouden zijn. Van die 2 miljoen ze er uit eindelijk 200 mensen daadwerkelijk op komen dagen. Hoewel er geen aliens gevonden zijn, zijn er wel twee mensen gearresteerd.

Bekijk hierboven de hele nabeschouwing van de bestorming van legerbasis Area 51

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Twee arrestaties bij de bestorming van Area 51 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen