Jinek gemist? Floortje Dessing praat over de Kenia

Jinek gemist? Floortje Dessing praat over de Kenia

<em>Jinek gemist?</em> Floortje Dessing praat over de Kenia Floortje Dessing heeft het over de extreme armoede in Kenia en de wereld die zich daarachter verschuilt. Floor van der Meulen zit ook aan tafel, zij is naar Kenia geweest om een documentaire op te nemen over een neushoorn. "Het zijn twee werelden, het is enerzijds onze wereld waar wij westerlingen naar Kenia gaan, foto maken en we gaan door met ons leven" Bekijk hierboven het hele fragment Eva Jinek reageert op overstap: "Leuk om aan dit avontuur te beginnen" Bekijk deze video » Beelden Airborne 75 - Ginkelse Heide Ede Bekijk deze video » Prinses Beatrix en prins Charles arm in arm bij herdenking Market Garden Bekijk deze video »
Entertainment :
Jinek gemist? Floortje Dessing praat over de Kenia

Floortje Dessing heeft het over de extreme armoede in Kenia en de wereld die zich daarachter verschuilt. Floor van der Meulen zit ook aan tafel, zij is naar Kenia geweest om een documentaire op te nemen over een neushoorn. "Het zijn twee werelden, het is enerzijds onze wereld waar wij westerlingen naar Kenia gaan, foto maken en we gaan door met ons leven"

Bekijk hierboven het hele fragment

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Floortje Dessing praat over de Kenia of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV