Reactie Max Verstappen na kwalificatie Singapore: "teleurgesteld en had meer verwacht"

Reactie Max Verstappen na kwalificatie Singapore: "teleurgesteld en had meer verwacht"

Reactie <em>Max Verstappen</em> na <em>kwalificatie Singapore</em>: &quot;teleurgesteld en had meer verwacht&quot; Max Verstappen start tijdens de GP van Singapore vanaf de vierde plek. Voor de camera's van Ziggo reageert de Nederlander zichtbaar teleurgesteld. In de eerste vrije training was de Nederlander nog de snelste en in de tweede vrije training klokte Max nog de tweede tijd. De zaterdag verliep beduidend minder goed dan verwacht. Vanwege problemen met de grip van de auto kwam Max niet verder dan de vierde tijd in de kwalificatie. Verstappen had er veel meer van verwacht in aanloop naar de kwalificatie. Daarnaast wordt de kans op een podium plek zeer lastig tijdens de race volgens Max Verstappen. PoleCharles Leclerc start vanaf pole positie gevolgd door Lewis Hamilton en Sebastian Vettel. Bekijk hier meer video's van de GP van Singapore Auto van Charles Leclerc valt uit tijdens vrije training 1 Formule 1 GP van Singapore Bekijk deze video » Valtteri Bottas knalt in de muur tijdens vrije training 1 Formule 1 GP van Singapore Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Singapore Bekijk deze video » Samenvatting Formule 1: Hamilton snelste in vrije training 2 GP van Singapore Bekijk deze video » Formule 1: Samenvatting Kwalificatie GP Singapore 2019 Bekijk deze video »
Formule 1 :
Reactie Max Verstappen na kwalificatie Singapore: "teleurgesteld en had meer verwacht"

Max Verstappen start tijdens de GP van Singapore vanaf de vierde plek. Voor de camera's van Ziggo reageert de Nederlander zichtbaar teleurgesteld.

In de eerste vrije training was de Nederlander nog de snelste en in de tweede vrije training klokte Max nog de tweede tijd. De zaterdag verliep beduidend minder goed dan verwacht. Vanwege problemen met de grip van de auto kwam Max niet verder dan de vierde tijd in de kwalificatie. Verstappen had er veel meer van verwacht in aanloop naar de kwalificatie. Daarnaast wordt de kans op een podium plek zeer lastig tijdens de race volgens Max Verstappen.

Pole
Charles Leclerc start vanaf pole positie gevolgd door Lewis Hamilton en Sebastian Vettel.

Bekijk hier meer video's van de GP van Singapore

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Reactie Max Verstappen na kwalificatie Singapore: "teleurgesteld en had meer verwacht" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV