Superdeluxe Audi's van de politie staan al een half jaar stil

Superdeluxe Audi's van de politie staan al een half jaar stil

<em>Superdeluxe Audi's</em> van de politie staan al een half jaar stil Supersnelle Audi's waren aangeschaft bij de politie zodat er jacht gemaakt kon worden op criminelen. De auto's staan momenteel al een half jaar stil en naar verwachting zal dit nog minstens een jaar lang zo blijven. De regering gaat proberen meer geld vrij te maken om politie op te leiden om de auto's te kunnen besturen. Bekijk hierboven het hele WNL interview over de auto's van de politie "Ridouan Taghi is onderschat door justitie," aldus John van den Heuvel Bekijk deze video » Geplande bestorming van Area 51 verandert in een festival Bekijk deze video » Politie opzoek naar bestuurder die doorreed na dodelijk ongeluk in Utrecht Bekijk deze video »
Nieuws :
Superdeluxe Audi's van de politie staan al een half jaar stil

Supersnelle Audi's waren aangeschaft bij de politie zodat er jacht gemaakt kon worden op criminelen. De auto's staan momenteel al een half jaar stil en naar verwachting zal dit nog minstens een jaar lang zo blijven. De regering gaat proberen meer geld vrij te maken om politie op te leiden om de auto's te kunnen besturen.

Bekijk hierboven het hele WNL interview over de auto's van de politie

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Superdeluxe Audi's van de politie staan al een half jaar stil of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV