Ruud Hermans wint The Voice Senior: "Alles is heel enerverend"

Ruud Hermans wint The Voice Senior: "Alles is heel enerverend"

Ruud Hermans wint <em>The Voice Senior</em>: &quot;Alles is heel enerverend&quot; Ruud Hermans uit Tilburg is door het publiek gekozen tot The Voice van 2019 onder de senioren. Dat werd gisteren live bekendgemaakt in de talkshow Beau, na afloop van de finale van de talentenjacht. De countryzanger hoopt dit jaar 70 te worden en wil volgend jaar voor het eerst weer buiten de huiskamer optreden. Bekijk het interview met Ruud Hermans hierboven. The Voice Senior: Winnaar Ruud Hermans zingt Everybody Falls In Love Again Bekijk deze video » Bekijk hoe Ruud Hermans The Voice Senior wint Bekijk deze video » Ruud Hermans krijgt de verrassing van zijn leven voor de finale van The Voice Senior Bekijk deze video »
The Voice :
Ruud Hermans wint The Voice Senior: "Alles is heel enerverend"

Ruud Hermans uit Tilburg is door het publiek gekozen tot The Voice van 2019 onder de senioren. Dat werd gisteren live bekendgemaakt in de talkshow Beau, na afloop van de finale van de talentenjacht. De countryzanger hoopt dit jaar 70 te worden en wil volgend jaar voor het eerst weer buiten de huiskamer optreden.

Bekijk het interview met Ruud Hermans hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ruud Hermans wint The Voice Senior: "Alles is heel enerverend" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV