Dit Was Het Nieuws: Hoe leuk is 'lollige homo' uit Chateau Meiland?

Dit Was Het Nieuws: Hoe leuk is 'lollige homo' uit Chateau Meiland?

<em>Dit Was Het Nieuws</em>: Hoe leuk is 'lollige homo' uit <em>Chateau Meiland</em>? In Dit Was Het Nieuws worden het programma Chateau Meiland en ster van de show Martien Meiland besproken. Harm Edens noemt hem de 'lollige homo', hoe leuk is hij eigenlijk? Jan Jaap van der Wal merkt op dat Martien de slechtste kandidaat ooit zou zijn van Wie Is De Mol? Bekijk het hele fragment van Dit Was Het Nieuws in bovenstaande video. Martien Meiland over vertrek boezemvriendin Caroline: 'Niet vertrokken vanwege ruzie' Bekijk deze video » 'Martien Meiland weet niet hoe een vagina eruit ziet' Bekijk deze video »
TV :
Dit Was Het Nieuws: Hoe leuk is 'lollige homo' uit Chateau Meiland?

In Dit Was Het Nieuws worden het programma Chateau Meiland en ster van de show Martien Meiland besproken. Harm Edens noemt hem de 'lollige homo', hoe leuk is hij eigenlijk? Jan Jaap van der Wal merkt op dat Martien de slechtste kandidaat ooit zou zijn van Wie Is De Mol?

Bekijk het hele fragment van Dit Was Het Nieuws in bovenstaande video.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dit Was Het Nieuws: Hoe leuk is 'lollige homo' uit Chateau Meiland? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV