Paul de Leeuw denkt terug aan duet met André Hazes: ‘onwijs bijzonder’

Paul de Leeuw denkt terug aan duet met André Hazes: ‘onwijs bijzonder’

<em>Paul de Leeuw</em> denkt terug aan duet met <em>André Hazes</em>: ‘onwijs bijzonder’ Het is maandag vijftien jaar geleden dat André Hazes overleed. Verschillende bekende Nederlanders staan stil bij dit overlijden, zo blikt Paul de Leeuw in bovenstaande video terug op zijn duet met Hazes. Hiervoor had Hazes een kabouterpak aangetrokken. “Het was onwijs bijzonder dat hij dat gewoon deed”, vertelt De Leeuw over de gekke uitzending van zijn programma waarin ze Droomland zongen. “Daar ging hij fantastisch in mee.” Bekijk het hele interview met Paul de Leeuw over zijn herinnering aan André Hazes in bovenstaande video. Paul de Leeuw kust man in Rusland 'Taboe' Bekijk deze video » Ranking The Stars: Wil Anny Schilder meedoen aan Ex On The Beach? Bekijk deze video »
Muziek :
Paul de Leeuw denkt terug aan duet met André Hazes: ‘onwijs bijzonder’

Het is maandag vijftien jaar geleden dat André Hazes overleed. Verschillende bekende Nederlanders staan stil bij dit overlijden, zo blikt Paul de Leeuw in bovenstaande video terug op zijn duet met Hazes. Hiervoor had Hazes een kabouterpak aangetrokken. “Het was onwijs bijzonder dat hij dat gewoon deed”, vertelt De Leeuw over de gekke uitzending van zijn programma waarin ze Droomland zongen. “Daar ging hij fantastisch in mee.”

Bekijk het hele interview met Paul de Leeuw over zijn herinnering aan André Hazes in bovenstaande video.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Paul de Leeuw denkt terug aan duet met André Hazes: ‘onwijs bijzonder’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV