Dancing With The Stars: Berget Lewis moet dansprogramma verlaten

Dancing With The Stars: Berget Lewis moet dansprogramma verlaten

<em>Dancing With The Stars</em>: Berget Lewis moet dansprogramma verlaten In de derde uitzending van Dancing With The Stars dansten de BN’ers erop los maar helaas moest ook een dansende ster het programma verlaten. In bovenstaande video zie je dat de jury en het publiek Berget Lewis naar huis hebben gestuurd. Eerder verlieten Heleen van Royen en Jamie Trenité al de dansshow. Bekijk in bovenstaande video de uitslag van de derde show van Dancing With The Stars. Dancing With The Stars-deelnemers zien Tooske Ragas wedstrijd winnen Bekijk deze video » Samantha Steenwijk de ster van de zaterdagavond Bekijk deze video »
TV :
Dancing With The Stars: Berget Lewis moet dansprogramma verlaten

In de derde uitzending van Dancing With The Stars dansten de BN’ers erop los maar helaas moest ook een dansende ster het programma verlaten. In bovenstaande video zie je dat de jury en het publiek Berget Lewis naar huis hebben gestuurd. Eerder verlieten Heleen van Royen en Jamie Trenité al de dansshow.

Bekijk in bovenstaande video de uitslag van de derde show van Dancing With The Stars.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dancing With The Stars: Berget Lewis moet dansprogramma verlaten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV