Miljoenenjacht gemist? Jongste deelneemster ooit wint 100.000 euro

Miljoenenjacht gemist? Jongste deelneemster ooit wint 100.000 euro

<em>Miljoenenjacht</em> gemist? Jongste deelneemster ooit wint <em>100.000</em> euro Kim is de jongste deelnemer ooit in de finale van Postcode Loterij: Miljoenenjacht. Zij speelt het spelletje mooi uit en pakt een deal als er een ton geboden wordt door de bank. De 20-jarige farmaciestudente is de jongste winnares ooit van het programma. Bekijk het fragment van Postcode Loterij: Miljoenenjacht hierboven. Miljoenenjacht gemist? Deelneemster Barbara speelt slim en wint 132.000 euro Bekijk deze video » Linda de Mol lanceert eigen lifestylegids: 'Ik heb die voelsprieten helemaal niet' Bekijk deze video »
TV :
Miljoenenjacht gemist? Jongste deelneemster ooit wint 100.000 euro

Kim is de jongste deelnemer ooit in de finale van Postcode Loterij: Miljoenenjacht. Zij speelt het spelletje mooi uit en pakt een deal als er een ton geboden wordt door de bank. De 20-jarige farmaciestudente is de jongste winnares ooit van het programma.

Bekijk het fragment van Postcode Loterij: Miljoenenjacht hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Miljoenenjacht gemist? Jongste deelneemster ooit wint 100.000 euro of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen