Epke Zonderland: "Dankzij mijn vrouw kan ik mijn leven zo leiden"

Epke Zonderland: "Dankzij mijn vrouw kan ik mijn leven zo leiden"

<em>Epke Zonderland</em>: &quot;Dankzij mijn vrouw kan ik mijn leven zo leiden&quot; Turner Epke Zonderland vertelt bij Shownieuws hoe zijn leven is veranderd sinds hij een zoontje heeft en hoeveel steun hij aan zijn vrouw Linda heeft: "Als zij niet 100% achter me zou staan was het niet mogelijk geweest. Mede dankzij haar kan ik mijn werk doen. Ik ben heel blij met haar." ZoontjeOndanks zijn drukke sportcarrière en baan als arts heeft hij genoeg tijd om bij zijn zoontje Bert te zijn: "Ik denk dat ik hem meer zie dan de gemiddelde werkende man. Wat dat betreft mag ik mijn handjes knijpen", aldus Zonderland. Bekijk het fragment hierboven. Bekijk ook Danny Froger is hele gelukkige vader: "Het is zo iets moois!" Bekijk deze video » Linda de Mol gaat weer acteren: binnenkort is ze te zien in April, May en June Bekijk deze video »
TV :
Epke Zonderland: "Dankzij mijn vrouw kan ik mijn leven zo leiden"

Turner Epke Zonderland vertelt bij Shownieuws hoe zijn leven is veranderd sinds hij een zoontje heeft en hoeveel steun hij aan zijn vrouw Linda heeft: "Als zij niet 100% achter me zou staan was het niet mogelijk geweest. Mede dankzij haar kan ik mijn werk doen. Ik ben heel blij met haar."

Zoontje
Ondanks zijn drukke sportcarrière en baan als arts heeft hij genoeg tijd om bij zijn zoontje Bert te zijn: "Ik denk dat ik hem meer zie dan de gemiddelde werkende man. Wat dat betreft mag ik mijn handjes knijpen", aldus Zonderland. Bekijk het fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Epke Zonderland: "Dankzij mijn vrouw kan ik mijn leven zo leiden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV