Lange samenvatting Sevilla - Real Madrid (Primera División)

Lange samenvatting Sevilla - Real Madrid (Primera División)

Lange samenvatting Sevilla - Real Madrid (Primera División) De wedstrijd tussen Sevilla en Real Madrid mag gerust omschreven worden als een topper, hoewel zeker Real Madrid niet al te best uit de startblokken is geschoten in de Spaanse La Liga. De doelpunten vielen niet als rijpe appelen van de boom: het werd 0-1, door een goal van de Fransman Karim Benzema. Bekijk de samenvatting van Sevilla - Real Madrid hierboven. Samenvatting Villareal - Real Madrid (Primera División) Bekijk deze video » Samenvatting Real Madrid - Levante Bekijk deze video » Samenvatting Paris Saint-Germain - Real Madrid (Champions League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Lange samenvatting Sevilla - Real Madrid (Primera División)

De wedstrijd tussen Sevilla en Real Madrid mag gerust omschreven worden als een topper, hoewel zeker Real Madrid niet al te best uit de startblokken is geschoten in de Spaanse La Liga. De doelpunten vielen niet als rijpe appelen van de boom: het werd 0-1, door een goal van de Fransman Karim Benzema.

Bekijk de samenvatting van Sevilla - Real Madrid hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lange samenvatting Sevilla - Real Madrid (Primera División) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV