Thomas Cook failliet. Wel nog hoop voor Nederlandse tak

Thomas Cook failliet. Wel nog hoop voor Nederlandse tak

<em>Thomas Cook</em> failliet. Wel nog hoop voor Nederlandse tak De Britse touroperator Thomas Cook is faiiliet en stopt per direct met alle activiteiten, zo heeft het bedrijf maandag bekendgemaakt. De financiële problemen konden niet meer worden opgelost. Dit betekent overigens niet perse ook het einde van de Nederlandse tak, zo laat een woordvoerder weten aan Radio1: "De Nederlandse organisatie bekijkt het op dit moment. We gaan kijken of wij ook faillissement moeten aanvragen. Wij vallen onder Duitsland." Bekijk het fragment hierboven. Bekijk ook LIVE beelden gestrande Thomas Cook-passagiers op Mallorca Bekijk deze video » Buienradar: herfst in aantocht. Bekijk hoe de buien zich ontwikkelen. Bekijk deze video »
Nieuws :
Thomas Cook failliet. Wel nog hoop voor Nederlandse tak

De Britse touroperator Thomas Cook is faiiliet en stopt per direct met alle activiteiten, zo heeft het bedrijf maandag bekendgemaakt. De financiële problemen konden niet meer worden opgelost. Dit betekent overigens niet perse ook het einde van de Nederlandse tak, zo laat een woordvoerder weten aan Radio1: "De Nederlandse organisatie bekijkt het op dit moment. We gaan kijken of wij ook faillissement moeten aanvragen. Wij vallen onder Duitsland." Bekijk het fragment hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Thomas Cook failliet. Wel nog hoop voor Nederlandse tak of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV