Verontrustend: reuzenteek gespot in Wageningen

Verontrustend: reuzenteek gespot in Wageningen

Verontrustend: reuzenteek gespot in Wageningen Verontrustend nieuws uit Wageningen: de tropische reuzenteek is gespot en op beeld vastgelegd. Het beestje is een stuk sneller en groter dan de gewone teek en brengt de nodige risico's met zich mee. Gevaarlijk?De hyalommateek, zoals hij ook genoemd wordt, kan het gevaarlijke Krim-Congovirus bij zich dragen, wat bij mensen voor een ernstige en zelfs dodelijke koortsbesmetting kan veroorzaken. Hoewel Nederland eigenlijk te koud zou moeten zijn voor het beestje, trekt hij nu toch hierheen door het warme weer van de afgelopen jaren. Bekijk de beelden van RTL Nieuws hierboven. Bekijk ook Nederland in de ban van monster-teek Bekijk deze video » Insectenterreur: na eikenprocessierups nu dennenprocessierups en Mediterraans draaigatje in opmars Bekijk deze video » Buienradar: herfst in aantocht. Bekijk hoe de buien zich ontwikkelen. Bekijk deze video »
Nieuws :
Verontrustend: reuzenteek gespot in Wageningen

Verontrustend nieuws uit Wageningen: de tropische reuzenteek is gespot en op beeld vastgelegd. Het beestje is een stuk sneller en groter dan de gewone teek en brengt de nodige risico's met zich mee.

Gevaarlijk?
De hyalommateek, zoals hij ook genoemd wordt, kan het gevaarlijke Krim-Congovirus bij zich dragen, wat bij mensen voor een ernstige en zelfs dodelijke koortsbesmetting kan veroorzaken. Hoewel Nederland eigenlijk te koud zou moeten zijn voor het beestje, trekt hij nu toch hierheen door het warme weer van de afgelopen jaren. Bekijk de beelden van RTL Nieuws hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Verontrustend: reuzenteek gespot in Wageningen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV