Barbara van Munster geeft exclusief kijkje achter de schermen bij Emmy's 2019

Barbara van Munster geeft exclusief kijkje achter de schermen bij Emmy's 2019

Barbara van Munster geeft exclusief kijkje achter de schermen bij Emmy's 2019 Tv-visagiste Barbara van Munster was gisteren ook uitgenodigd om de uitreiking van de Primetime Emmy Awards bij te wonen. De Nederlandse besloot het geheel vast te leggen op video, waardoor wij gewone Nederlanders ook een uniek kijkje achter de schermen krijgen bij de Emmy's. Het levert mooie beelden op. Bekijk de beelden van Barbara van Munster hierboven. Toch Emmy voor Carice van Houten. Game of Thrones verkozen tot beste Dramaserie Bekijk deze video » Ondanks bergen kritiek wint Game of Thrones tóch Emmy voor Beste Dramaserie Bekijk deze video » Loretta Schrijver verbaast zich over jurken bij Emmy's 2019: "Dit is toch vies?" Bekijk deze video »
Entertainment :
Barbara van Munster geeft exclusief kijkje achter de schermen bij Emmy's 2019

Tv-visagiste Barbara van Munster was gisteren ook uitgenodigd om de uitreiking van de Primetime Emmy Awards bij te wonen. De Nederlandse besloot het geheel vast te leggen op video, waardoor wij gewone Nederlanders ook een uniek kijkje achter de schermen krijgen bij de Emmy's. Het levert mooie beelden op.

Bekijk de beelden van Barbara van Munster hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Barbara van Munster geeft exclusief kijkje achter de schermen bij Emmy's 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV