Eerste beelden Love Island: Monica Geuze verrast de dames op het eiland

Eerste beelden Love Island: Monica Geuze verrast de dames op het eiland

Eerste beelden <em>Love Island</em>: Monica Geuze verrast de dames op het eiland Vanaf vanavond (maandag 23 september) is het nieuwe seizoen van Love Island exclusief te zien op Videoland, met een nieuwe presentatrice: Monica Geuze. In de eerste beelden is te zien hoe Geuze glamoureus arriveert op het eiland, de villa betreedt en de wachtende dames verrast. "Welkom op Love Island!" Bekijk de eerste beelden van Love Island hierboven. Het is definitief: Monica Geuze presenteert nieuwe seizoen van Love Island Bekijk deze video » Monica Geuze over het moederschap: "Heeft me een stuk volwassener gemaakt" Bekijk deze video » Love Island-winnaars Denzel en Aleksandra nog steeds dolgelukkig samen Bekijk deze video »
TV :
Eerste beelden Love Island: Monica Geuze verrast de dames op het eiland

Vanaf vanavond (maandag 23 september) is het nieuwe seizoen van Love Island exclusief te zien op Videoland, met een nieuwe presentatrice: Monica Geuze. In de eerste beelden is te zien hoe Geuze glamoureus arriveert op het eiland, de villa betreedt en de wachtende dames verrast. "Welkom op Love Island!"

Bekijk de eerste beelden van Love Island hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Eerste beelden Love Island: Monica Geuze verrast de dames op het eiland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV