Kijk LIVE naar WK Wielrennen voor vrouwen met o.a. Annemiek van Vleuten

Kijk LIVE naar WK Wielrennen voor vrouwen met o.a. Annemiek van Vleuten

Kijk hierboven LIVE naar het WK Wielrennen voor vrouwen op dinsdag 25 september, vanaf 15.30 uur.

In het Engelse Yorkshire wordt vandaag (dinsdag 25 september) het WK Wielrennen op de weg voor vrouwen verreden. Het Nederlandse vrouwenwielrennen zit al jaren in de lift, en ook nu leveren 'we' weer enkele favorieten af: Annemiek van Vleuten en Anna van der Breggen.

Wereldkampioen
De winnaar van de koers mag zich wereldkampioen noemen, maar Van Vleuten en Van der Breggen krijgen te maken met geduchte concurrentie. Zo worden de Duitse Lisa Klein en de Amerikaanse Chloé Dygert Owen ook getipt als favorieten. De NPO doet live verslag, met commentaar van Gio Lippens en co-commentator Roxane Knetemann.

Bekijk hieronder de vooruitblik van Annemiek van Vleuten op het WK wielrennen.

Kijk LIVE naar <em>WK Wielrennen voor vrouwen</em> met o.a. Annemiek van Vleuten Kijk hierboven LIVE naar het WK Wielrennen voor vrouwen op dinsdag 25 september, vanaf 15.30 uur. In het Engelse Yorkshire wordt vandaag (dinsdag 25 september) het WK Wielrennen op de weg voor vrouwen verreden. Het Nederlandse vrouwenwielrennen zit al jaren in de lift, en ook nu leveren 'we' weer enkele favorieten af: Annemiek van Vleuten en Anna van der Breggen. WereldkampioenDe winnaar van de koers mag zich wereldkampioen noemen, maar Van Vleuten en Van der Breggen krijgen te maken met geduchte concurrentie. Zo worden de Duitse Lisa Klein en de Amerikaanse Chloé Dygert Owen ook getipt als favorieten. De NPO doet live verslag, met commentaar van Gio Lippens en co-commentator Roxane Knetemann. Bekijk hieronder de vooruitblik van Annemiek van Vleuten op het WK wielrennen.
Live :
Kijk LIVE naar WK Wielrennen voor vrouwen met o.a. Annemiek van Vleuten
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar WK Wielrennen voor vrouwen met o.a. Annemiek van Vleuten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen