Nieuwe trailer El Camino: A Breaking Bad Movie: is Walter White terug?

Nieuwe trailer El Camino: A Breaking Bad Movie: is Walter White terug?

Nieuwe trailer El Camino: A Breaking Bad Movie: is Walter White terug? Er is weer een nieuwe trailer gelanceerd van El Camino: A Breaking Bad Movie. Het gaat deze keer om een langere trailer, waarin weer iets meer duidelijk wordt waar de film over gaat en misschien een hint wordt gegeven voor de eventuele terugkeer van Walter White. Jesse Pinkman is terugEl Camino: A Breaking Bad Movie is al lange tijd onderwerp van gesprek onder veel fans, het blijft voor velen de vraag of het populaire hoofdpersonage Walter White terugkeert of niet. Eerder werd al bekend dat Aaron Paul in de film te zien is, als zijn bekende personage Jesse Pinkman. Mysterieuze stem van Walter White?Deze trailer lijkt een hint te geven voor de terugkeer van Walter White (Bryan Cranston). Aan het einde vraagt een mysterieuze stem aan Jesse of hij ‘er klaar voor’ is. Waarschijnlijk wordt het pas echt duidelijk of de drugsproducent terugkeert als de film binnenkort op Netflix wordt gezet. El Camino: A Breaking Bad Movie is vanaf 11 oktober te zien bij Netflix, bekijk de nieuwste trailer hierboven. Crystal meth rukt op in Nederland Bekijk deze video » El Camino: A Breaking Bad Movie vanaf 11 oktober te zien bij Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Nieuwe trailer El Camino: A Breaking Bad Movie: is Walter White terug?

Er is weer een nieuwe trailer gelanceerd van El Camino: A Breaking Bad Movie. Het gaat deze keer om een langere trailer, waarin weer iets meer duidelijk wordt waar de film over gaat en misschien een hint wordt gegeven voor de eventuele terugkeer van Walter White.

Jesse Pinkman is terug
El Camino: A Breaking Bad Movie is al lange tijd onderwerp van gesprek onder veel fans, het blijft voor velen de vraag of het populaire hoofdpersonage Walter White terugkeert of niet. Eerder werd al bekend dat Aaron Paul in de film te zien is, als zijn bekende personage Jesse Pinkman.

Mysterieuze stem van Walter White?
Deze trailer lijkt een hint te geven voor de terugkeer van Walter White (Bryan Cranston). Aan het einde vraagt een mysterieuze stem aan Jesse of hij ‘er klaar voor’ is. Waarschijnlijk wordt het pas echt duidelijk of de drugsproducent terugkeert als de film binnenkort op Netflix wordt gezet.

El Camino: A Breaking Bad Movie is vanaf 11 oktober te zien bij Netflix, bekijk de nieuwste trailer hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe trailer El Camino: A Breaking Bad Movie: is Walter White terug? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV