Frank en Rogier door het dolle na Televizier Ster-nominatie: "Wat een feest!"

Frank en Rogier door het dolle na Televizier Ster-nominatie: "Wat een feest!"

<em>Frank en Rogier</em> door het dolle na Televizier Ster-nominatie: &quot;Wat een feest!&quot; Frank en Rogier, het vrolijke duo dat bekend werd door het programma Paleis voor een prikkie, zijn genomineerd voor de Televizier-Ster Talent. Dat leidt tot dolenthousiaste taferelen: "Wat een feest!" Uiteraard wordt er ook geproost met champagne, en bedanken de twee alle kringloopmensen en iets dat klinkt als "degenen die er verstand van hebben". Bekijk het fragment hierboven. Frank en Rogier bezichtigen Paleis Noordeinde Bekijk deze video » Interieurstylisten Frank en Rogier willen Televizier-Ring Bekijk deze video » Frank & Rogier in Ik hou van Holland: "Wij gaan Glamourland niet presenteren" Bekijk deze video »
Entertainment :
Frank en Rogier door het dolle na Televizier Ster-nominatie: "Wat een feest!"

Frank en Rogier, het vrolijke duo dat bekend werd door het programma Paleis voor een prikkie, zijn genomineerd voor de Televizier-Ster Talent. Dat leidt tot dolenthousiaste taferelen: "Wat een feest!" Uiteraard wordt er ook geproost met champagne, en bedanken de twee alle kringloopmensen en iets dat klinkt als "degenen die er verstand van hebben".

Bekijk het fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Frank en Rogier door het dolle na Televizier Ster-nominatie: "Wat een feest!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV