Demi Moore was 'verslaafd' aan Ashton Kutcher en stemde daarom in met trio's

Demi Moore was 'verslaafd' aan Ashton Kutcher en stemde daarom in met trio's

<em>Demi Moore</em> was 'verslaafd' aan <em>Ashton Kutcher</em> en stemde daarom in met trio's De Amerikaanse actrice Demi Moore heeft besloten de vuile was buiten te hangen in haar autobiografie, genaamd Inside Out. Daarin vertelt ze onder meer over de trio's die ze had met Ashton Kutcher en een andere vrouw, om hem te pleasen en omdat ze 'verslaafd' aan hem was. Bruce WillisMoore had een stormachtige relatie met de vijftien jaar jongere Kutcher, maar voordat ze met hem trouwde kreeg ze al kinderen met Bruce Willis. Met hem is ze overigens nog steeds vrienden. In de 21ste eeuw vulde Moore de bladen vaker vanwege haar privéleven dan haar acteerwerk, onder meer door haar huwelijk met Kutcher. Daarvoor werd ze bekend door films als St. Elmo's Fire, Ghost en A Few Good Men. Bekijk het interview met Demi Moore uit de show van Ellen DeGeneres hierboven. Demi Moore over biografie Inside Out: 'Ik ben mezelf verloren' Bekijk deze video »
Entertainment :
Demi Moore was 'verslaafd' aan Ashton Kutcher en stemde daarom in met trio's

De Amerikaanse actrice Demi Moore heeft besloten de vuile was buiten te hangen in haar autobiografie, genaamd Inside Out. Daarin vertelt ze onder meer over de trio's die ze had met Ashton Kutcher en een andere vrouw, om hem te pleasen en omdat ze 'verslaafd' aan hem was.

Bruce Willis
Moore had een stormachtige relatie met de vijftien jaar jongere Kutcher, maar voordat ze met hem trouwde kreeg ze al kinderen met Bruce Willis. Met hem is ze overigens nog steeds vrienden. In de 21ste eeuw vulde Moore de bladen vaker vanwege haar privéleven dan haar acteerwerk, onder meer door haar huwelijk met Kutcher. Daarvoor werd ze bekend door films als St. Elmo's Fire, Ghost en A Few Good Men.

Bekijk het interview met Demi Moore uit de show van Ellen DeGeneres hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Demi Moore was 'verslaafd' aan Ashton Kutcher en stemde daarom in met trio's of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV