Paul McCartney kent geen valse bescheidenheid: "Ik ben een genie!"

Paul McCartney kent geen valse bescheidenheid: "Ik ben een genie!"

<em>Paul McCartney</em> kent geen valse bescheidenheid: &quot;Ik ben een genie!&quot; Bijna 56 jaar geleden gaven de Beatles een legendarisch optreden bij de Ed Sullivan Show, waarmee de Beatlemania in de Verenigde Staten echt losbrak. Nu is Paul McCartney terug voor een gesprek met talkshowhost Stephen Colbert. Daarin kent hij weinig bescheidenheid: "Ik ben een genie!" TerugkijkenNu McCartney zelf alweer 77 jaar is, heeft hij af en toe de tijd om terug te kijken. En daarbij raakt hij zelf regelmatig onder de indruk van zijn eigen werk: "Als ik 'Eleanor Rigby' zing, denk ik bij mezelf: de persoon die dit heeft geschreven was best goed!" Daar zullen veel Beatles-fans van over de hele wereld het roerend mee eens zijn. Bekijk het interview van Stephen Colbert met Paul McCartney hierboven. Bekijk hier hoe Paul McCartney en Jimmy Fallon mensen verrassen in de lift Bekijk deze video » Waylon geeft tips voor optredens van oudere muzikale helden Bekijk deze video »
Entertainment :
Paul McCartney kent geen valse bescheidenheid: "Ik ben een genie!"

Bijna 56 jaar geleden gaven de Beatles een legendarisch optreden bij de Ed Sullivan Show, waarmee de Beatlemania in de Verenigde Staten echt losbrak. Nu is Paul McCartney terug voor een gesprek met talkshowhost Stephen Colbert. Daarin kent hij weinig bescheidenheid: "Ik ben een genie!"

Terugkijken
Nu McCartney zelf alweer 77 jaar is, heeft hij af en toe de tijd om terug te kijken. En daarbij raakt hij zelf regelmatig onder de indruk van zijn eigen werk: "Als ik 'Eleanor Rigby' zing, denk ik bij mezelf: de persoon die dit heeft geschreven was best goed!" Daar zullen veel Beatles-fans van over de hele wereld het roerend mee eens zijn.

Bekijk het interview van Stephen Colbert met Paul McCartney hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Paul McCartney kent geen valse bescheidenheid: "Ik ben een genie!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV