Trailer Project Gio breekt record: al half miljoen keer bekeken

Trailer Project Gio breekt record: al half miljoen keer bekeken

Trailer <em>Project Gio</em> breekt record: al half miljoen keer bekeken De film Project Gio is nog niet eens uit en heeft nu al een record verbroken, dat meldt Dutch FilmWorks. Binnen 24 uur is de trailer namelijk al meer dan een half miljoen keer bekeken en dat is een Nederlandse productie nog niet eerder gelukt. In deze film speelt Youtuber Gio Latooy de hoofdrol. Bekijk in bovenstaande video naar de trailer van Project Gio, deze film is vanaf 5 december in de bioscoop te zien. Nieuwe trailer El Camino: A Breaking Bad Movie: is Walter White terug? Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer Project Gio breekt record: al half miljoen keer bekeken

De film Project Gio is nog niet eens uit en heeft nu al een record verbroken, dat meldt Dutch FilmWorks. Binnen 24 uur is de trailer namelijk al meer dan een half miljoen keer bekeken en dat is een Nederlandse productie nog niet eerder gelukt. In deze film speelt Youtuber Gio Latooy de hoofdrol.

Bekijk in bovenstaande video naar de trailer van Project Gio, deze film is vanaf 5 december in de bioscoop te zien.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Trailer Project Gio breekt record: al half miljoen keer bekeken of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV