Albert Heijn-reclame stelt nieuwe supermarktmanager Ilse voor

Albert Heijn-reclame stelt nieuwe supermarktmanager Ilse voor

<em>Albert Heijn</em>-reclame stelt nieuwe supermarktmanager Ilse voor Albert Heijn heeft eindelijk een opvolger gevonden voor Harry Piekema. De acteur speelde jarenlang in de reclames de supermarktmanager en groeide uit tot een tv-icoon. Nu gaat actrice Randy Fokke de hoofdrol op zich nemen in de reclames van Albert Heijn. Jonge vrouwelijke manager met druk levenDeze keer wordt supermarktmanager Ilse gevolgd in de reclames. Fokke speelt een 35-jarige vrouw met een druk leven, een gezin en werkt dus ook als manager in Albert Heijn. Fokke is geen onbekende, ze is regelmatig te zien in de comedyseries Sluipschutters en Toren C. Verder speelde ze ook onder meer in Flikken Maastricht en Goede Tijden, Slechte Tijden. AH-reclame online al gelanceerdDe nieuwe AH-reclame is vandaag via social media gelanceerd en is vanaf zondag ook op tv te zien bij NPO2, RTL4 en RTL7. Piekema is ook nog even kort te zien in deze video. Bekijk hierboven de introductie van Ilse, die wordt voorgesteld als de nieuwe manager van Albert Heijn. Steeds meer supermarkten verdwijnen. Blijven er nog genoeg over? Bekijk deze video » Harry Piekema over nieuw programma Secret Life of the Zoo: "Zo'n mooie serie!" Bekijk deze video »
TV :
Albert Heijn-reclame stelt nieuwe supermarktmanager Ilse voor

Albert Heijn heeft eindelijk een opvolger gevonden voor Harry Piekema. De acteur speelde jarenlang in de reclames de supermarktmanager en groeide uit tot een tv-icoon. Nu gaat actrice Randy Fokke de hoofdrol op zich nemen in de reclames van Albert Heijn.

Jonge vrouwelijke manager met druk leven
Deze keer wordt supermarktmanager Ilse gevolgd in de reclames. Fokke speelt een 35-jarige vrouw met een druk leven, een gezin en werkt dus ook als manager in Albert Heijn. Fokke is geen onbekende, ze is regelmatig te zien in de comedyseries Sluipschutters en Toren C. Verder speelde ze ook onder meer in Flikken Maastricht en Goede Tijden, Slechte Tijden.

AH-reclame online al gelanceerd
De nieuwe AH-reclame is vandaag via social media gelanceerd en is vanaf zondag ook op tv te zien bij NPO2, RTL4 en RTL7. Piekema is ook nog even kort te zien in deze video. Bekijk hierboven de introductie van Ilse, die wordt voorgesteld als de nieuwe manager van Albert Heijn.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Albert Heijn-reclame stelt nieuwe supermarktmanager Ilse voor of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen