Vanavond in Achter de Dijken: Fransen richten bloedbad aan in Nederland

Vanavond in Achter de Dijken: Fransen richten bloedbad aan in Nederland

Vanavond in <em>Achter de Dijken</em>: Fransen richten bloedbad aan in Nederland Tijdens de Gouden Eeuw (hoewel die term nu ietwat discutabel is geworden) wordt Nederland in het rampjaar 1672 van alle kanten bestormd door vijandige mogendheden als Engeland en Frankrijk. Vooral de Fransen richten een waar bloedbad aan: ze trekken plunderend en moordend van stad naar stad. Leo Blokhuis onderzoekt wat er precies gebeurde. Achter de dijken is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 2. Bekijk het voorproefje uit de uitzending van vanavond hierboven. Leo Blokhuis neemt je in Achter de dijken mee in Amsterdamse razzia Bekijk deze video » Achter De Dijken: Leo Blokhuis onderzoekt geschiedenis vrijheid Friesland Bekijk deze video » Achter De Dijken: Leo Blokhuis praat met Splinter Chabot over vrijheid Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Achter de Dijken: Fransen richten bloedbad aan in Nederland

Tijdens de Gouden Eeuw (hoewel die term nu ietwat discutabel is geworden) wordt Nederland in het rampjaar 1672 van alle kanten bestormd door vijandige mogendheden als Engeland en Frankrijk. Vooral de Fransen richten een waar bloedbad aan: ze trekken plunderend en moordend van stad naar stad. Leo Blokhuis onderzoekt wat er precies gebeurde.

Achter de dijken is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 2. Bekijk het voorproefje uit de uitzending van vanavond hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Achter de Dijken: Fransen richten bloedbad aan in Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV