Volg Halina Reijn en Carice van Houten tijdens de premiere van Instinct

Volg Halina Reijn en Carice van Houten tijdens de premiere van Instinct

Volg <em>Halina Reijn en Carice van Houten</em> tijdens de premiere van <em>Instinct</em> De Wereld Draait Door volgde Halina Reijn, Carice van Houten en Marwan Kenzari op de dag dat hun film Instinct in première ging. Het evenement vond plaats in de Zwitserse stad Locarno. De drie vinden het allemaal erg spannend maar ondanks de nervositeit hebben ze het ook erg leuk. Bekijk hierboven het hele fragment van De Wereld Draait Door Instinct: Halina Reijn en Carice van Houten schitteren samen Bekijk deze video » Toch Emmy voor Carice van Houten. Game of Thrones verkozen tot beste Dramaserie Bekijk deze video » Carice van Houten mist Game Of Thrones ‘niet heel erg’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Volg Halina Reijn en Carice van Houten tijdens de premiere van Instinct

De Wereld Draait Door volgde Halina Reijn, Carice van Houten en Marwan Kenzari op de dag dat hun film Instinct in première ging. Het evenement vond plaats in de Zwitserse stad Locarno. De drie vinden het allemaal erg spannend maar ondanks de nervositeit hebben ze het ook erg leuk.

Bekijk hierboven het hele fragment van De Wereld Draait Door

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Volg Halina Reijn en Carice van Houten tijdens de premiere van Instinct of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV