Jinek gemist? Marcel Hensema over spelen van bad guy

Jinek gemist? Marcel Hensema over spelen van bad guy

<em>Jinek gemist?</em> Marcel Hensema over spelen van <em>bad guy</em> Acteur Marcel Hensema vertelt aan Eva Jinek hoe het is om de bad guy te spelen, zoals hij onder andere deed in Hollands Hoop. "Het is een slechterik maar hij doet het allemaal wel om zijn gezin te beschermen." Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Bekijk ook Minister Eric Wiebes: "Ik draag achterin geen gordel, ben een beetje stout" Bekijk deze video » Wendy van Dijk: "Ik wilde zelf meedoen met Dance Dance Dance" Bekijk deze video » Angela de Jong: "Het kan haast niet anders dan dat Chateau Meiland de Televizier-Ring wint" Bekijk deze video »
TV :
Jinek gemist? Marcel Hensema over spelen van bad guy

Acteur Marcel Hensema vertelt aan Eva Jinek hoe het is om de bad guy te spelen, zoals hij onder andere deed in Hollands Hoop. "Het is een slechterik maar hij doet het allemaal wel om zijn gezin te beschermen." Bekijk het fragment van Jinek hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Marcel Hensema over spelen van bad guy of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV