Greta Thunberg: "Ik wist dat Trump iets over mij zou gaan zeggen"

Greta Thunberg: "Ik wist dat Trump iets over mij zou gaan zeggen"

<em>Greta Thunberg</em>: &quot;Ik wist dat Trump iets over mij zou gaan zeggen&quot; De jonge veelbesproken klimaatactiviste Greta Thunberg reageert op de sarcastische tweet die de Amerikaanse president Donald Trump over haar plaatste, na haar speech bij de VN-bijeenkomst. "Ik wist dat hij een keer iets over mij zou gaan zeggen. Het maakt niet uit. Ik snap dat het sarcastisch was." Bekijk het fragment van het AD hierboven en de betreffende tweet van Trump hieronder. Bekijk ook Speech klimaatactiviste Greta Thunberg: 'Dit is allemaal verkeerd' Bekijk deze video » Buienradar: herfst in aantocht. Bekijk hoe de buien zich ontwikkelen. Bekijk deze video » Bed & Breakfast-deelnemers klagen als vanouds: "Stoeltje stond niet handig." Bekijk deze video »
Nieuws :
Greta Thunberg: "Ik wist dat Trump iets over mij zou gaan zeggen"

De jonge veelbesproken klimaatactiviste Greta Thunberg reageert op de sarcastische tweet die de Amerikaanse president Donald Trump over haar plaatste, na haar speech bij de VN-bijeenkomst. "Ik wist dat hij een keer iets over mij zou gaan zeggen. Het maakt niet uit. Ik snap dat het sarcastisch was." Bekijk het fragment van het AD hierboven en de betreffende tweet van Trump hieronder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Greta Thunberg: "Ik wist dat Trump iets over mij zou gaan zeggen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen