Arjen Lubach heeft nieuwe, hilarische single tegen de correcte mening: 'Woke'

Arjen Lubach heeft nieuwe, hilarische single tegen de correcte mening: 'Woke'

<em>Arjen Lubach</em> heeft nieuwe, hilarische single tegen de correcte mening: 'Woke' Arjen Lubach boekt successen met zijn programma Zondag met Lubach, zijn theatertours en sinds een tijdje ook met zijn muziek. In zijn liedjes bezingt Lubach op ironische wijze de trends van de dag, en dit keer moet de correcte mening het ongelden in de single 'Woke'. BaudetIn het nummer gaat Lubach keihard in tegen de politieke correctheid van jonge studenten, met teksten als "Ik ben hetero dus het zit me niet mee, mijn beste vriendin die is dapper en gay", of: "En ben ik het niet eens met wat op college wordt gezegd, dan schreeuw ik 'vuile fascist' en dan ga ik weer weg". Eerder dit jaar scoorde Lubach al een enorme hit met een hilarisch nummer over Thierry Baudet. Beluister de nieuwe hit 'Woke' van Arjen Lubach hierboven. Arjen Lubach over theatervoorstelling en nieuwe single Beter in bed Bekijk deze video » Theatershow Arjen Lubach vanaf 30 september te zien via zijn website Bekijk deze video »
Muziek :
Arjen Lubach heeft nieuwe, hilarische single tegen de correcte mening: 'Woke'

Arjen Lubach boekt successen met zijn programma Zondag met Lubach, zijn theatertours en sinds een tijdje ook met zijn muziek. In zijn liedjes bezingt Lubach op ironische wijze de trends van de dag, en dit keer moet de correcte mening het ongelden in de single 'Woke'.

Baudet
In het nummer gaat Lubach keihard in tegen de politieke correctheid van jonge studenten, met teksten als "Ik ben hetero dus het zit me niet mee, mijn beste vriendin die is dapper en gay", of: "En ben ik het niet eens met wat op college wordt gezegd, dan schreeuw ik 'vuile fascist' en dan ga ik weer weg". Eerder dit jaar scoorde Lubach al een enorme hit met een hilarisch nummer over Thierry Baudet.

Beluister de nieuwe hit 'Woke' van Arjen Lubach hierboven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Zondag met Lubach
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Arjen Lubach heeft nieuwe, hilarische single tegen de correcte mening: 'Woke' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV