Dennis Schouten terug na moeilijke periode

Dennis Schouten terug na moeilijke periode

Dennis Schouten terug na moeilijke periode Presentator Dennis Schouten is weer terug op televisie na een moeilijke periode. Nadat de presentator begin april een TIA kreeg, is de presentator gestopt met zijn werkzaamheden voor Veronica Inside. Schouten is nu bezig met nieuwe programma's zoals Onrecht (met Bram Krikke). Daarnaast herdacht hij deze maand de dood van zijn ex-vriendin, die op skivakantie onverwacht een hartstilstand kreeg. Bekijk het interview met Dennis Schouten hierboven. Bekijk de beelden hoe Dennis Schouten een TIA kreeg Bekijk deze video » Bram Krikke en Dennis Schouten strijden tegen onrecht in nieuw programma Bekijk deze video »
Nieuws :
Dennis Schouten terug na moeilijke periode

Presentator Dennis Schouten is weer terug op televisie na een moeilijke periode. Nadat de presentator begin april een TIA kreeg, is de presentator gestopt met zijn werkzaamheden voor Veronica Inside. Schouten is nu bezig met nieuwe programma's zoals Onrecht (met Bram Krikke). Daarnaast herdacht hij deze maand de dood van zijn ex-vriendin, die op skivakantie onverwacht een hartstilstand kreeg.

Bekijk het interview met Dennis Schouten hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dennis Schouten terug na moeilijke periode of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV