Nyck de Vries eerste Nederlandse kampioen in Formule 2

Nyck de Vries eerste Nederlandse kampioen in Formule 2

<em>Nyck de Vries</em> eerste Nederlandse <em>kampioen</em> in <em>Formule 2</em> Nyck de Vries heeft zaterdag de Formule 2-race in Rusland op zijn naam geschreven en is daarmee de kampioen van de Formule 2. Nooit eerder slaagde een Nederlander daarin. De Fries had een goede start, maar wisselde al vroeg. Hiermee leek hij terug te zakken, maar het bleek een gouden zet. Hij finishte als eerste. We zien Nyck volgend jaar niet in de Formule 1, maar in de Formule E. Daar wordt hij teamgenoot van de Belg Stoffel VanDoorne bij Mercedes. Bekijk het interview met Nyck de Vries hierboven. Autofans op Oranjecamping Spa treuren om dood F2-courerur Hubert Bekijk deze video » Analyse crash Anthoine Hubert Formule 2-race België Bekijk deze video »
Autosport :
Nyck de Vries eerste Nederlandse kampioen in Formule 2

Nyck de Vries heeft zaterdag de Formule 2-race in Rusland op zijn naam geschreven en is daarmee de kampioen van de Formule 2. Nooit eerder slaagde een Nederlander daarin.

De Fries had een goede start, maar wisselde al vroeg. Hiermee leek hij terug te zakken, maar het bleek een gouden zet. Hij finishte als eerste. We zien Nyck volgend jaar niet in de Formule 1, maar in de Formule E. Daar wordt hij teamgenoot van de Belg Stoffel VanDoorne bij Mercedes.

Bekijk het interview met Nyck de Vries hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nyck de Vries eerste Nederlandse kampioen in Formule 2 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV