Nieuwe beelden El Camino: A Breaking Bad Movie met Old Joe

Nieuwe beelden El Camino: A Breaking Bad Movie met Old Joe

Nieuwe beelden <em>El Camino: A Breaking Bad Movie</em> met Old Joe Er zijn weer nieuwe beelden de wereld in gebracht van El Camino: A Breaking Bad Movie. Deze keer is het Breaking Bad-personage Old Joe te zien. Jesse Pinkman gezochtOld Joe, een rol van Larry Hankin, krijgt in dit fragment een belletje. Hij zit ondertussen te kijken naar tv-beelden waarop het grote nieuws te zien is dat Jesse Pinkman wordt gezocht. Hij wordt verdacht van het aanrichten van een bloedbad. Bekijk in bovenstaande video de nieuwe beelden uit El Camino: A Breaking Bad Movie. De hele film is vanaf 11 oktober te zien bij Netflix. El Camino: A Breaking Bad Movie vanaf 11 oktober te zien bij Netflix Bekijk deze video » Nieuwe trailer El Camino: A Breaking Bad Movie: is Walter White terug? Bekijk deze video »
Film :
Nieuwe beelden El Camino: A Breaking Bad Movie met Old Joe

Er zijn weer nieuwe beelden de wereld in gebracht van El Camino: A Breaking Bad Movie. Deze keer is het Breaking Bad-personage Old Joe te zien.

Jesse Pinkman gezocht
Old Joe, een rol van Larry Hankin, krijgt in dit fragment een belletje. Hij zit ondertussen te kijken naar tv-beelden waarop het grote nieuws te zien is dat Jesse Pinkman wordt gezocht. Hij wordt verdacht van het aanrichten van een bloedbad.

Bekijk in bovenstaande video de nieuwe beelden uit El Camino: A Breaking Bad Movie. De hele film is vanaf 11 oktober te zien bij Netflix.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe beelden El Camino: A Breaking Bad Movie met Old Joe of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV