Elon Musk presenteert ruimtevaartuig voor reizen naar maan en Mars

Elon Musk presenteert ruimtevaartuig voor reizen naar maan en Mars

<em>Elon Musk</em> presenteert ruimtevaartuig voor reizen naar maan en Mars Elon Musk heeft op zijn lanceerbasis in Texas een SpaceX-ruimtevaartuig gepresenteerd. Deze spaceshuttle is bedoeld om bemande reizen naar Mars of de maan te kunnen maken. De eerste proefvlucht staat al over een of twee maanden op de planning. “Ik weet dat het heel gek klinkt, maar we willen proberen om in zes maanden de baan rond de aarde te bereiken.” Bekijk de presentatie van het ruimtevaartuig van Elon Musk in bovenstaande video. Is Elon Musk een genie of een gek? Bekijk deze video » Beelden van de zwevende Tesla in de ruimte Bekijk deze video »
Nieuws :
Elon Musk presenteert ruimtevaartuig voor reizen naar maan en Mars

Elon Musk heeft op zijn lanceerbasis in Texas een SpaceX-ruimtevaartuig gepresenteerd. Deze spaceshuttle is bedoeld om bemande reizen naar Mars of de maan te kunnen maken. De eerste proefvlucht staat al over een of twee maanden op de planning. “Ik weet dat het heel gek klinkt, maar we willen proberen om in zes maanden de baan rond de aarde te bereiken.”

Bekijk de presentatie van het ruimtevaartuig van Elon Musk in bovenstaande video.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Elon Musk presenteert ruimtevaartuig voor reizen naar maan en Mars of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen