Weer een nieuw wapen voor politie Hongkong: Rubberen kogels

Weer een nieuw wapen voor politie Hongkong: Rubberen kogels

Weer een nieuw wapen voor politie <em>Hongkong</em>: Rubberen kogels Bij protesten in Hongkong is afgelopen weekend het geweld opnieuw opgelaaid. Demonstranten gooiden met onder andere benzinebommen en de oproerpolitie schoot rubberen kogels af. Dat de demonstraties nog steeds bezig zijn, betekent dat op 1 oktober tijdens de 70ste verjaardag van de Republiek China nog steeds oproer is in de stad. Bekijk het fragment over de demostraties in Hongkong hierboven. Protesten Hongkong: Mishandelingen en geweld Bekijk deze video » Hongkong demonstraties: Politie opnieuw in actie tegen betogers Bekijk deze video »
Nieuws :
Weer een nieuw wapen voor politie Hongkong: Rubberen kogels

Bij protesten in Hongkong is afgelopen weekend het geweld opnieuw opgelaaid. Demonstranten gooiden met onder andere benzinebommen en de oproerpolitie schoot rubberen kogels af. Dat de demonstraties nog steeds bezig zijn, betekent dat op 1 oktober tijdens de 70ste verjaardag van de Republiek China nog steeds oproer is in de stad.

Bekijk het fragment over de demostraties in Hongkong hierboven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van VPRO Tegenlicht
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Weer een nieuw wapen voor politie Hongkong: Rubberen kogels of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV