GTST-actrice Robin Martens mishandelt agent: bekijk de beelden

GTST-actrice Robin Martens mishandelt agent: bekijk de beelden

GTST-actrice <em>Robin Martens</em> mishandelt agent: bekijk de beelden Actrice Robin Martens, die in Goede tijden, slechte tijden al jarenlang te zien is in de rol van Rikki de Jong, is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden na een vechtpartij. Daarbij zou ze een politieagent hebben mishandeld. Een emotionele Robin Martens vertelde bij Beau wat er precies is gebeurd. In gezicht geslagenDe manager van Martens beweert tegenover meerdere bronnen dat er sprake is van een "storm in een glas water", maar op de beelden is te zien dat Martens een agent meerdere keren hard in zijn gezicht slaat en stevig beetpakt. Dit alles gebeurde zaterdagnacht rond 02.30 uur in Castricum (Noord-Holland), waar een vechtpartij plaatsvond waarbij de 27-jarige Martens betrokken was. Bekijk de beelden van de mishandeling hierboven. Koningin Máxima weggevoerd na knokpartij Ethiopië Bekijk deze video » Bizarre vechtpartij in Disneyland tussen huilende kinderen Bekijk deze video » Bizarre beelden: grote vechtpartij tussen collega's in restaurant Gouda Bekijk deze video »
Entertainment :
GTST-actrice Robin Martens mishandelt agent: bekijk de beelden

Actrice Robin Martens, die in Goede tijden, slechte tijden al jarenlang te zien is in de rol van Rikki de Jong, is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden na een vechtpartij. Daarbij zou ze een politieagent hebben mishandeld.

Een emotionele Robin Martens vertelde bij Beau wat er precies is gebeurd.

In gezicht geslagen
De manager van Martens beweert tegenover meerdere bronnen dat er sprake is van een "storm in een glas water", maar op de beelden is te zien dat Martens een agent meerdere keren hard in zijn gezicht slaat en stevig beetpakt. Dit alles gebeurde zaterdagnacht rond 02.30 uur in Castricum (Noord-Holland), waar een vechtpartij plaatsvond waarbij de 27-jarige Martens betrokken was.

Bekijk de beelden van de mishandeling hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op GTST-actrice Robin Martens mishandelt agent: bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV