Goede buren

Goede buren

Goede buren Documentaire over vrijwilligers Ada en Wilma die in hun buurt op zoek gaan naar eenzame ouderen die hulp nodig hebben. 10 jaar doodAls de Rotterdamse Bep de Bruin na 10 jaar dood in haar woning wordt gevonden, is de stad in shock. Hoe was het mogelijk dat niemand haar had gemist? CampagneDe gemeente besluit daarop maatregelen te nemen en start een campagne tegen eenzaamheid. Ada (59) en Wilma (70) twijfelen geen moment en worden vrijwilligers. BevrijdenZe leggen huisbezoeken af, op zoek naar eenzame ouderen die hulp nodig hebben. Kan je iemand uit de eenzaamheid bevrijden? En waar ligt de grens tussen zorgen voor en bemoeien met? :[broadcast:videos](ids:"110333,84157" title:"")
Uitzending :

Documentaire over vrijwilligers Ada en Wilma die in hun buurt op zoek gaan naar eenzame ouderen die hulp nodig hebben.

10 jaar dood
Als de Rotterdamse Bep de Bruin na 10 jaar dood in haar woning wordt gevonden, is de stad in shock. Hoe was het mogelijk dat niemand haar had gemist?

Campagne
De gemeente besluit daarop maatregelen te nemen en start een campagne tegen eenzaamheid. Ada (59) en Wilma (70) twijfelen geen moment en worden vrijwilligers.

Bevrijden
Ze leggen huisbezoeken af, op zoek naar eenzame ouderen die hulp nodig hebben. Kan je iemand uit de eenzaamheid bevrijden? En waar ligt de grens tussen zorgen voor en bemoeien met?

:[broadcast:videos](ids:"110333,84157" title:"")

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Goede buren of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV