Bekijk trailer Bumperkleef, met Jeroen Spitzenberger & Anniek Pheifer

Bekijk trailer Bumperkleef, met Jeroen Spitzenberger & Anniek Pheifer

Bekijk trailer <em>Bumperkleef</em>, met Jeroen Spitzenberger &amp; Anniek Pheifer Maandagavond 30 september gaat op het Nederlands Film Festival de thriller Bumberkleef in première, met Jeroen Spitzenberger en Anniek Pheifer in de hoofdrol. VerhaalDe film gaat over Hans (gespeeld door Spitzenberger), een zelfverzekerde en ietwat eigenwijze man, die met zijn gezin door het land reist om zijn ouders te bezoeken. Ze zijn te laat van huis vertrokken. Op de snelweg begint Hans te kleven achter een wit bestelbusje die precies de snelheidslimiet rijdt. Hij raakt verwikkeld in een ordinaire verkeersruzie, wat het begin van een ware nachtmerrie is. Bumperkleef is vanaf 31 oktober in de Nederlandse bioscopen te zien. Bekijk de trailer hierboven. Bekijk ook Bekijk trailer Fuck de Liefde met Yolanthe Cabau, Thijs Römer en Victoria Koblenko Bekijk deze video » Halina Reijn en Carice van Houten middelpunt bij opening Nederlands Film Festival Bekijk deze video » Buienradar: actief regengebied trekt over Nederland Bekijk deze video »
Film :
Bekijk trailer Bumperkleef, met Jeroen Spitzenberger & Anniek Pheifer

Maandagavond 30 september gaat op het Nederlands Film Festival de thriller Bumberkleef in première, met Jeroen Spitzenberger en Anniek Pheifer in de hoofdrol.

Verhaal
De film gaat over Hans (gespeeld door Spitzenberger), een zelfverzekerde en ietwat eigenwijze man, die met zijn gezin door het land reist om zijn ouders te bezoeken. Ze zijn te laat van huis vertrokken. Op de snelweg begint Hans te kleven achter een wit bestelbusje die precies de snelheidslimiet rijdt. Hij raakt verwikkeld in een ordinaire verkeersruzie, wat het begin van een ware nachtmerrie is.

Bumperkleef is vanaf 31 oktober in de Nederlandse bioscopen te zien. Bekijk de trailer hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer Bumperkleef, met Jeroen Spitzenberger & Anniek Pheifer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen