Woody Harrelson rookte wiet tijdens bizar diner met Donald Trump

Woody Harrelson rookte wiet tijdens bizar diner met Donald Trump

<em>Woody Harrelson</em> rookte wiet tijdens bizar diner met <em>Donald Trump</em> Woody Harrelson was onlangs te gast bij talkshowhost Seth Meyers, waar de beroemde acteur vertelt over een tamelijk bizar etentje dat hij in 2002 had met voormalig worstelaar Jesse Ventura, Donald Trump en zijn vrouw Melania. Harrelson zag zich genoodzaakt een joint op te steken. ZombielandHarrelson was eigenlijk te gast bij Meyers om te praten over zijn nieuwe film Zombieland: Double Tap, maar uiteindelijk kwam het gesprek uit op zijn diner bij Trump. "Hij praatte ongeveer 98 procent van de tijd," aldus Harrelson. Dat werd hem uiteindelijk toch iets te veel, waardoor hij even naar buiten ging om een joint te roken; de voor drie Oscars genomineerde acteur is een notoire gebruiker van recreatieve cannabis. Bekijk het interview van Seth Meyers met Woody Harrelson hierboven. Bekijk trailer Zombieland: Double Tap Bekijk deze video »
Entertainment :
Woody Harrelson rookte wiet tijdens bizar diner met Donald Trump

Woody Harrelson was onlangs te gast bij talkshowhost Seth Meyers, waar de beroemde acteur vertelt over een tamelijk bizar etentje dat hij in 2002 had met voormalig worstelaar Jesse Ventura, Donald Trump en zijn vrouw Melania. Harrelson zag zich genoodzaakt een joint op te steken.

Zombieland
Harrelson was eigenlijk te gast bij Meyers om te praten over zijn nieuwe film Zombieland: Double Tap, maar uiteindelijk kwam het gesprek uit op zijn diner bij Trump. "Hij praatte ongeveer 98 procent van de tijd," aldus Harrelson. Dat werd hem uiteindelijk toch iets te veel, waardoor hij even naar buiten ging om een joint te roken; de voor drie Oscars genomineerde acteur is een notoire gebruiker van recreatieve cannabis.

Bekijk het interview van Seth Meyers met Woody Harrelson hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woody Harrelson rookte wiet tijdens bizar diner met Donald Trump of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV