Anna Kendrick bezocht Amsterdam deze zomer: "De prostituees zijn prachtig!"

Anna Kendrick bezocht Amsterdam deze zomer: "De prostituees zijn prachtig!"

Anna Kendrick bezocht Amsterdam deze zomer: "De prostituees zijn prachtig!" De Amerikaanse actrice Anna Kendrick bracht deze zomer een bezoek aan Amsterdam, iets waar talkshowhost Seth Meyers alles van wil weten - hij woonde er zelf namelijk een paar jaar. Kendrick bezocht ook het red light district: "De prostituees zijn prachtig!" Prachtige stadHet viel Kendrick op dat er veel mooie vrouwen achter de ramen werkten, en ze zag zelfs een paar kleine prostituees. Daar was ze zelfs trots op - een ietwat vreemde manier om een prostituee te prijzen. Voor de rest is Kendrick lovend over onze hoofdstad, die ze beschrijft als één van de mooiste steden ter wereld. Toch lukte het haar nog om Nederlanders op de kast te jagen. Bekijk het interview van Seth Meyers met Anna Kendrick hierboven. Jodie Comer over haar rol in Killing Eve Bekijk deze video » Woody Harrelson rookte wiet tijdens bizar diner met Donald Trump Bekijk deze video »
Entertainment :
Anna Kendrick bezocht Amsterdam deze zomer: "De prostituees zijn prachtig!"

De Amerikaanse actrice Anna Kendrick bracht deze zomer een bezoek aan Amsterdam, iets waar talkshowhost Seth Meyers alles van wil weten - hij woonde er zelf namelijk een paar jaar. Kendrick bezocht ook het red light district: "De prostituees zijn prachtig!"

Prachtige stad
Het viel Kendrick op dat er veel mooie vrouwen achter de ramen werkten, en ze zag zelfs een paar kleine prostituees. Daar was ze zelfs trots op - een ietwat vreemde manier om een prostituee te prijzen. Voor de rest is Kendrick lovend over onze hoofdstad, die ze beschrijft als één van de mooiste steden ter wereld. Toch lukte het haar nog om Nederlanders op de kast te jagen.

Bekijk het interview van Seth Meyers met Anna Kendrick hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Anna Kendrick bezocht Amsterdam deze zomer: "De prostituees zijn prachtig!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV