Onze boerderij gemist? "De Nederlandse manier van dieren houden is supergoed"

Onze boerderij gemist? "De Nederlandse manier van dieren houden is supergoed"

<em>Onze boerderij</em> gemist? &quot;De Nederlandse manier van dieren houden is supergoed&quot; In de aflevering van Onze boerderij van gisteravond ging Yvon Jaspers langs bij haar boerenvriendin Suzanne in de Achterhoek. Ze heeft een varkenshouderij, maar organiseert ook een "ossenfeest", waar het vlees van jonge stieren weer waarde krijgt. Wat betreft de kritiek op de Nederlandse boeren heeft ze een duidelijke mening: "Onze manier van dieren houden is supergoed." Onze boerderij is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Bekijk het fragment uit de aflevering van gisteravond hierboven. Onze boerderij gemist? Boerin Agnes weer moeder van Boer zoekt vrouw-baby Bekijk deze video » Onze boerderij gemist? "Nederland heeft de beste trostomaten ter wereld" Bekijk deze video » Onze boerderij gemist? Omstreden boer Geert wil met pensioen, maar kan hij dat wel? Bekijk deze video »
TV :
Onze boerderij gemist? "De Nederlandse manier van dieren houden is supergoed"

In de aflevering van Onze boerderij van gisteravond ging Yvon Jaspers langs bij haar boerenvriendin Suzanne in de Achterhoek. Ze heeft een varkenshouderij, maar organiseert ook een "ossenfeest", waar het vlees van jonge stieren weer waarde krijgt. Wat betreft de kritiek op de Nederlandse boeren heeft ze een duidelijke mening: "Onze manier van dieren houden is supergoed."

Onze boerderij is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Bekijk het fragment uit de aflevering van gisteravond hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Onze boerderij gemist? "De Nederlandse manier van dieren houden is supergoed" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen