LIVE: boerenprotest zorgt voor drukke ochtendspits

LIVE: boerenprotest zorgt voor drukke ochtendspits

LIVE: <em>boerenprotest</em> zorgt voor drukke ochtendspits Kijk hier LIVE naar het boerenprotest op het Malieveld in Den Haag. Het boerenprotest dat momenteel gaande is zorgt voor de drukste ochtendspits ooit, zegt de ANWB. Om 8.35 uur stond er 1136 kilometer file. De boeren gaan in Den Haag demonstreren tegen het landbouwbeleid. Bekijk live beelden van het protest en de duizenden tractoren op de snelweg hierboven. Let op, video begint na 46 seconden Bekijk ook Drukke ochtendspits vanwege duizenden tractoren op snelweg Bekijk deze video » Buienradar: actief regengebied trekt over Nederland Bekijk deze video » Beelden concert Cher in Ziggo Dome Amsterdam. Here We Go Again Tour Bekijk deze video »
Nieuws :
LIVE: boerenprotest zorgt voor drukke ochtendspits

Kijk hier LIVE naar het boerenprotest op het Malieveld in Den Haag.

Het boerenprotest dat momenteel gaande is zorgt voor de drukste ochtendspits ooit, zegt de ANWB. Om 8.35 uur stond er 1136 kilometer file. De boeren gaan in Den Haag demonstreren tegen het landbouwbeleid. Bekijk live beelden van het protest en de duizenden tractoren op de snelweg hierboven.

Let op, video begint na 46 secondenJouw mening
Geef hieronder je commentaar op LIVE: boerenprotest zorgt voor drukke ochtendspits of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen