Klaas Wilting reageert op aanvaring Peter R. de Vries en Sonja Barend: "Blij met excuses"

Klaas Wilting reageert op aanvaring Peter R. de Vries en Sonja Barend: "Blij met excuses"

Klaas Wilting reageert op aanvaring Peter R. de Vries en Sonja Barend: "Blij met excuses" Sonja Barend en Peter R. de Vries lagen gisterenavond flink met elkaar in de clinch tijdens de uitzending van De Wereld Draait Door. Daar werd teruggeblikt op een interview dat Barend in de jaren '80 had met crimineel Stanley Hillis. Klaas Wilting was destijds politiewoordvoerder en toen not amused omdat hij niet over het interview was ingelicht. Hoe keek hij naar de uitzending van gisteren? "Ik ben blij dat Sonja Barend haar excuses heeft aangeboden." Veel respect voor Sonja BarendWilting vervolgt: "Peter werd boos maar ik zag ook een vrouw zitten waar ik veel respect voor heb. Een vrouw die hele mooie en spraakmakende programma's heeft gemaakt. Maar toen heeft ze het in mijn ogen totaal verkeerd gedaan." Bekijk het fragment van ’t Wordt Nu Laat hierboven. Bekijk ook Verhit gesprek tussen Sonja Barend en Peter R. de Vries over TV-serie Stanley H. Bekijk deze video » Jeroen Pauw: "Wellicht plukt Jinek mijn redactie leeg" Bekijk deze video »
Nieuws :
Klaas Wilting reageert op aanvaring Peter R. de Vries en Sonja Barend: "Blij met excuses"

Sonja Barend en Peter R. de Vries lagen gisterenavond flink met elkaar in de clinch tijdens de uitzending van De Wereld Draait Door. Daar werd teruggeblikt op een interview dat Barend in de jaren '80 had met crimineel Stanley Hillis. Klaas Wilting was destijds politiewoordvoerder en toen not amused omdat hij niet over het interview was ingelicht. Hoe keek hij naar de uitzending van gisteren? "Ik ben blij dat Sonja Barend haar excuses heeft aangeboden."

Veel respect voor Sonja Barend
Wilting vervolgt: "Peter werd boos maar ik zag ook een vrouw zitten waar ik veel respect voor heb. Een vrouw die hele mooie en spraakmakende programma's heeft gemaakt. Maar toen heeft ze het in mijn ogen totaal verkeerd gedaan." Bekijk het fragment van ’t Wordt Nu Laat hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Klaas Wilting reageert op aanvaring Peter R. de Vries en Sonja Barend: "Blij met excuses" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV