Maan wordt bij Beau verrast door vriendje Tony Junior met platina plaat

Maan wordt bij Beau verrast door vriendje Tony Junior met platina plaat

Maan wordt bij <em>Beau</em> verrast door vriendje Tony Junior met platina plaat Beau van Erven Dorens moest en zou een bank in zijn talkshow Beau hebben, maar hij is van mening veranderd: "Ik heb maandenlang gezegd ‘fuck de tafel’, maar we kwamen er achter dat de dynamiek op een bank toch minder is. Het is nu eenmaal zo, dus gaan we over naar een tafel", aldus de presentator. Helaas bleven de kijkcijfers van maandagavond ver achter bij concurrent Jeroen Pauw. Een van de eerste gasten aan tafel was zangeres Maan. Zangeres Maan werd maandagavond aan tafel bij Beau verrast door haar liefje Tony Junior die haar een platina plaat overhandigt voor haar superhit Zo Kan Het Dus Ook. De hit is maar liefst twaalf miljoen keer gestreamd. Bekijk de beelden van de overhandiging hierboven. Bekijk ook Beau maakt ruimte voor tafel in talkshow. Bank en bureau eruit. Bekijk deze video » Johan Derksen is blij dat Beau een tafel heeft: "Je zat gewoon niet lekker" Bekijk deze video »
TV :
Maan wordt bij Beau verrast door vriendje Tony Junior met platina plaat

Beau van Erven Dorens moest en zou een bank in zijn talkshow Beau hebben, maar hij is van mening veranderd: "Ik heb maandenlang gezegd ‘fuck de tafel’, maar we kwamen er achter dat de dynamiek op een bank toch minder is. Het is nu eenmaal zo, dus gaan we over naar een tafel", aldus de presentator. Helaas bleven de kijkcijfers van maandagavond ver achter bij concurrent Jeroen Pauw. Een van de eerste gasten aan tafel was zangeres Maan.

Zangeres Maan werd maandagavond aan tafel bij Beau verrast door haar liefje Tony Junior die haar een platina plaat overhandigt voor haar superhit Zo Kan Het Dus Ook. De hit is maar liefst twaalf miljoen keer gestreamd.

Bekijk de beelden van de overhandiging hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maan wordt bij Beau verrast door vriendje Tony Junior met platina plaat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen