Haagse wethouder Richard de Mos verdacht van corruptie

Haagse wethouder Richard de Mos verdacht van corruptie

Haagse wethouder <em>Richard de Mos</em> verdacht van corruptie Twee wethouders van de gemeente Den Haag, Richard de Mos en Rachid Guernaoui, worden verdacht van corruptie en vriendjespolitiek. Werkkamers doorzocht"Het Openbaar Ministerie heeft vandaag bij beiden huiszoeking gedaan", zegt AD-verslaggever Maaike Kraaijeveld. Ook de werkkamers zijn doorzocht. Het gaat om twee wethouders met belangrijke portefeuilles. Bekijk de beelden van het AD hierboven. Bekijk ook Geert Wilders bij boerenprotest: "Jullie zijn de helden van Nederland" Bekijk deze video » Kijk LIVE naar staking boeren op het Malieveld in Den Haag Bekijk deze video » Jeroen Pauw: "Wellicht plukt Jinek mijn redactie leeg" Bekijk deze video »
Nieuws :
Haagse wethouder Richard de Mos verdacht van corruptie

Twee wethouders van de gemeente Den Haag, Richard de Mos en Rachid Guernaoui, worden verdacht van corruptie en vriendjespolitiek.

Werkkamers doorzocht
"Het Openbaar Ministerie heeft vandaag bij beiden huiszoeking gedaan", zegt AD-verslaggever Maaike Kraaijeveld. Ook de werkkamers zijn doorzocht. Het gaat om twee wethouders met belangrijke portefeuilles. Bekijk de beelden van het AD hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Haagse wethouder Richard de Mos verdacht van corruptie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV